Alberto og Maren på vej med 75.000 skridt mod Lystanlægget i juni 2021

75.000 skridt mod Lystanlægget

Takket være Færch Fonden og Holstebro Kommune bevæger showet om Alberto Giacometti sig yderligere 75.000 skridt mod Friluftsscenen i Lystanlægget. 
Showet, der blev udtænkt som afskedsforestilling i juni 2020 af kunsterparret Giuseppe Bonifati og Linda Sugataghy, der er stiftere af det nye Det Flyvende Teater i Billund, startede produktionen sidste år. Showet blev på grund af Coronapandemien udsat til d. 11-12 juni i år.

Vi ser frem til at modtage flere nyheder i midten af april med hensyn til bestemmelserne vedrørende deltagelse i offentlige arrangementer.
Vi håber meget på, at det vil blive muligt at have publikum til det store udendørs show.

Produktionen af det totalteater- og danseshow med 20 unge dansere fra Balletskolen i Holstebro og vigtige nationale og internationale kunstnere fortsætter også i lyset af interessen og godkendelsen fra Den Schweiziske Ambassade i Danmark, som sammen med Holstebro Kunstmuseum vil hjælpe med at sprede live-streaming af showet til vigtige museer, der er værter for den berømte kunstners skulpturer. Holstebro Kunstmuseum vil også vise den berømte grafiske serie Paris sans fin i sin helhed i juni. 

Få dage efter Marens (Kvinde på kærre) fødselsdag d. 10 marts og i anledning af 120-året for fødslen af den anerkendte schweiziske kunstner Alberto Giacometti, har vi netop nedsat og selvbestaltet Giacometti-komité, der består af: Teaterleder Giuseppe L. Bonifati, DOO performing arts group / Det Flyvende Teater i Billund, skoleleder Kent Sommer, Balletskolen i Holstebro, direktør Anders Gaardboe Jensen, Holstebro Kunstmuseum og kommunikatør Bent Tilsted, Marens VenneLaug i Holstebro. 

Det officielle præsentation af forestillingen, vil ske i slutningen af april ved Maren – Kvinde på Kærre.