KULTURVÆGTERNE

Gratis Guidet Kultur tur alle hverdags aftener i juli – august 2020

Gratis Guidet Kultur tur alle hverdags aftener i juli – august 2020

Vi kan glæde alle med, at Maren igen kan ses – og opleves – foran Det Gamle Rådhus i Nørregade i Holstebro

Maren står op hver morgen kl. 10.00 klar til sommerens udfordringer og mange sommergæster sammen med sine KulturVægtere.

KulturVægterne byder velkommen til gratis

guidet KulturTur rundt i Holstebro by

alle hverdagsaftener i juli og august måned

kl. 19.30 til 21,00, hvor Maren synges til ro.

Holstebros KulturVægtere søger nye medhjælpere

Holstebros KulturVægtere har succes. Flere gæster end nogensinde ønsker at gå kultur-ture i Holstebro. Derfor søger vi nye vægtere, der vil gøre et stykke frivilligt arbejde for kulturen i vor by.
Vi søger
Vi eftersøger nye KulturVægtere, der vil tage del i det frivillige arbejde. Vi søger både mænd og kvinder, der kan se værdien i at formidle byens spændende kultur til alle, der gerne vil vide mere. Har du lidt tid og overskud, vil vi gerne høre fra dig.
God forudsætning
Det er en god forudsætning, hvis du kan synge. Og formidle. Det vil være en stor fordel, hvis du har let ved at fortælle gode historier og har lyst til at fortælle historier om kulturen i vor by.
Prøveaften
Du er mere end velkommen til at deltage en aften på en guidet tur i juli og august måned. Du kan derved finde ud af om det at være KulturVægter er noget for dig. Vi inviterer alle interesserede til at henvende sig til nedenstående og få lov til at gå med KulturVægtere rundt og lytte.
Samarbejde
Holstebros KulturVægtere har eksisteret i 10 år og det er første gang, at vi går ud for at finde nye vægtere. Vi har et dejligt samarbejde – og mødes nogle gange om året til fælles drøftelser.
Holstebros KulturVægtere støttes økonomisk af Holstebro Kommune til fælles arbejde. Det er frivilligt arbejde, som ikke aflønnes udover glæden ved at være med og formidle byens kultur til alle, der vil lytte og vide mere.
Få mere at vide
Få mere at vide om det at være KulturVægterhos formanden Niels Jørgen Lundsgaard tlf. 2925 7417 – Fast tlf. 9741 4253 eller sekretær  mobil 2182 0842.
Læs mere om KulturVægterne på www.marensvenner.dk
Vi glæder os til at se dig.
Med venlig hilsen Styrelsen i Marens Venne-Laug