En sidste julegave fra Kunstbulancen

15. december 2019

Maren og Stykket involverer blandt andet 32 dansere fra Balletskolen, Marens Vennelaug.

Giuseppe Bonifati og Linda Sugataghy holder jul i Holstebro, og det glæder de sig til.

Giuseppe og Linda ringer på tilfældige døre for at ønske god jul og godt nytår – og opfordre til, at man fjerner wi-fi fra soveværelset.

15 dec. 2019 kl. 08:30

Af Mette Grith Sørensen meja@dagbladetholstebro.dk

Holstebro: Tre år med Kunstpartiet er slut.

Giuseppe Bonifati og hans kæreste og medsammensvorne ud i teaterkunsten, Linda Sugataghy, holder ikke længere til i Bomhuset, som er under renovering.

Og Kunstbulancen, den ombyggede ambulance, som holdet bag Kunstpartiet har turneret land og rige rundt i, skal formentlig snart køres i pit.

Men ikke før den har været ude på en lille juletur …

– I den kommende uge kører vi lidt rundt i Holstebro for at ønske god jul og godt nytår til folk. Og vi har stadig 50-60 forskellige bøger, som vi har fået af Morsø Bibliotek, og som vi har tænkt os at forære til folk, der hvor vi ringer på, mod at de af-installerer wi-fi i deres soveværelse, siger Giuseppe.

Det med at droppe wi-fi i soveværelset har under det meste af de tre år, Kunstpartiet har eksisteret, været en del af partiprogrammet – medd et formål at gøre borgerne sunde, glade og ustressede.

Giuseppe og Linda vil være iført grønne nissehuer – og vil ringe på “tilfældige døre”, siger de.

I øvrigt fejrer parret jul i Holstebro for anden gang nogensinde. Første gang var i 2015 umiddelbart inden de påbegyndte det lange teaterprojekt med Kunstpartiet.

“Ingen ved hvordan kunsten kommer til at se ud i morgen.”

– Asger Jorn